miercuri, 13 iulie 2016

Curcan cu cimbru servit cu cartofi si ceapa la cuptor

Advertisement

Buget: 21 lei

Ingrediente:
- 400 g pulpa superioara de curcan dezosata portionata (cubulete)
- 2-3 fire telina
- cimbru uscat sau proaspat
- 4-5 cartofi medii
- 3-4 cepe albe mari
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper proaspat macinat.

Timp de preparare total: aprox. 120 min.

Portii: 3-4

Preparare:
1.Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline punem carnea, telina taiata rondele si condimentam cu sare, piper.
Gatim pana cand carnea isi schimba culoarea si adaugam o jumatate cana apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba
pana cand carnea devine moale. Daca mai e nevoie adaugam apa.
2.Preincalzim cuptorul.Curatam cartofii si cepele. Le portionam in patru. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam legumele si le condimentam cu sare si piper. Stropim cu putin ulei de masline si introducem la cuptor. Lasam 20-30 de minute.
3.Servim curcanul impreuna cu legume coapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu