vineri, 26 august 2016

Copanele de pui invelite in bacon cu ciuperci

Advertisement

Buget: 18 lei

Ingrediente:
- 6 copanele pui
- 6 felii bacon  
- 10 ciuperci champignon medii
- 2-3 catei usturoi
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 50 minute

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Curatam si spalam bine copanele de pui. Crestam fiecare in 2-3 locuri cu un cutit. Condimentam carnea cu sare si piper. Zdrobim usturoiul sau il dam prin cea mai mica razatoare dupa care masam bine carnea si introducem usturoi si in crestaturi.
2.Infasuram puiul cu fiecare felie de bacon. Spalam ciupercile bine si le condimentam cu sare si piper.
3.Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt aranjam copanele, stropim cu ulei de masline iar de jur imprejur aranjam ciupercile.
4.Lasam la cuptor pana 20-30 minute pana cand carnea se patrunde iar ciupercile se rumenesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu