Advertisement
Buget: 26 lei
Ingrediente:
- 6
pulpe superioare pui
- 1.5 kg
cartofi dulci
- o
lingura ghimbir ras
- 3
crengute rozmarin
- doua
cepe rosii mari
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 120 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Pregatim
puiul: curatam si spalam carnea. O crestam in mai multe locuri pentru ca
aromele sa se patrunda mai usor. Condimentam bine cu sare si piper.
2.Pregatim
legumele: curatam si taiem cartofii in bucati medii iar cepele taiate in patru.
3.Preincalzim
cuptorul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam: puiul, rozmarinul,
cepele, cartofii, ghimbirul si stropim cu ulei de masline. Lasam la cuptor
circa 90 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu