luni, 31 octombrie 2016

Praz cu trei feluri de branza la cuptor

Advertisement

Buget: 26 lei

Ingrediente:
- 5-6 fire praz
- 50 g parmezan
- 100 g branza brie
- 100 g cheddar
- 100 g smantana
- 2-3 linguri cimbru
- 50 g unt
- doi catei usturoi
- ulei de masline extravirgin.

Timp de preparare total: aprox. 70 minute

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Spalam bine prazul si il taiem in felii de circa 1,5 centimetru grosime.
2.Dam prin razatoarea mica parmezanul, branza brie si cheddar-ul.
3.Preincalzim cuptorul. Intr-o tigaie incapatoare incinsa cu ulei de masline punem untul, cimbrul si usturoiul. Calim usturoiul 1-2 minute dupa care adaugam prazul. Asteptam pe foc mediu pana cand prazul se inmoaie (amestecand din cand in cand).
4.Dupa ce prazul s-a inmuiat frumos completam cu smantana, branza si amestecam usor.
5.Bagam tigaia la cuptor si lasam circa 35 de minute, pana cand branza se rumeneste frumos deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu