Advertisement
Buget: 26 lei
Ingrediente:
- 5-6
fire praz
- 50 g parmezan
- 100 g
branza brie
- 100 g
cheddar
- 100 g smantana
- 2-3
linguri cimbru
- 50 g
unt
- doi
catei usturoi
- ulei
de masline extravirgin.
Timp de preparare total: aprox. 70 minute
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Spalam
bine prazul si il taiem in felii de circa 1,5 centimetru grosime.
2.Dam
prin razatoarea mica parmezanul, branza brie si cheddar-ul.
3.Preincalzim
cuptorul. Intr-o tigaie incapatoare incinsa cu ulei de masline punem untul, cimbrul
si usturoiul. Calim usturoiul 1-2 minute dupa care adaugam prazul. Asteptam pe
foc mediu pana cand prazul se inmoaie (amestecand din cand in cand).
4.Dupa
ce prazul s-a inmuiat frumos completam cu smantana, branza si amestecam usor.
5.Bagam
tigaia la cuptor si lasam circa 35 de minute, pana cand branza se rumeneste
frumos deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu