sâmbătă, 10 decembrie 2016

Spaghete cu pancetta si ciuperci

Advertisement

Buget: 32 lei

Ingrediente:
- 400 g spaghete
- 5 ciuperci champignon mari
- 200 g pancetta
- 150 g smantana (15% grasime)
- 50 g parmezan
- o ceapa rosie mare
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 40 minute

Portii: 4-5

Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie calim ceapa rosie taiata marunt la foc mediu. Punem pancetta taiata cubulete si asteptam sa se rumeneasca frumos.
2.Intr-o oala cu putin ulei fierbem pastele conform instructiunilor si le scurgem intr-o sita de excesul de apa.
3.Adaugam in tigaie ciupercile spalate in prealabil si taiate felii. Gatim pana cand scade apa lasata de ciuperci. Condimentam cu sare si piper. Apoi luam tigaia de pe foc, lasam sa se raceasca putin, dupa care completam cu smantana si amestecam bine.
4.Servim alaturi de paste cu parmezan razuit deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu