Advertisement
In concediul
din Spania am incercat tagliatelle cu creveti si sos de usturoi. Am zis ca
trebuie sa fac si eu ceva asemanator neaparat. Culmea ca reteta pe care am facut-o mi-a placut mai
mult decat cea de acolo :)
Buget: 36 lei
Ingrediente:
- 400 g
tagliatelle de buna calitate
-
300-350 g creveti congelati
- un
catel usturoi
- ½ ardei
chilli (condiment chilli uscat)
- o mana
patrunjel
- 2-3
linguri concentrat pasta de tomate.
Timp de preparare: aprox. 45 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Intr-un
vas/oala cu apa si sare punem la fiert pastele. Cand sunt gata le scurgem
intr-o sita.
2.Pregatim
crevetii: Intr-o tigaie incapatoare/ wok incinsa cu ulei de masline calim putin
usutoiul taiat feliute si adaugam chilli. Lasam un minut la foc mediu dupa care
punem crevetii scursi de excesul de apa. Completam cu pasta de tomate, reducem
focul si lasam pana cand se scurge apa si se formeaza un sos mai gros. Adaugam
patrunjelul taiat marunt.
3.Transferam
pastele in tigaie, amestecam ca aromele sa se intrepatrunda si preparatul este
gata.
4.Putem
servi cu parmezan ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu