marți, 24 noiembrie 2015

Aripioare de pui la cuptor

Advertisement

Buget: 15 Lei

Ingrediente:
- 1 kg aripioare de pui
- doua cepe
- un ardei verde
- un ardei rosu
- un usturoi
- 1/2 kg cartofi
-  doua rosii
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 75 min.

Nr. portii: 4

Mod de preparare: 
1. Punem o lingura de ulei in tava si asezam in urmatoarele: un strat din ceapa taiata solzisori, ardeiul rosu si verde taiat fasii, usturoiul taiat felii, cartofii taiati rondele, aripioarele condimentate si un al doilea strat din rosii taiate feliute.
2.Stropim bine cu apa si bagam la cuptor la foc mediu. Lasam timp de o ora pana cand aripioarele devin crocante.

Mentiuni: Se poate servi cu orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu