marți, 24 noiembrie 2015

Supa crema de cartofi

Advertisement


Buget: 7 lei

Ingrediente:
- 1,5 kg cartofi
- 3 morcovi potriviti
- o ceapa alba mare
- o crenguta rozmarin
- 100 g smantana
- ulei de floarea soarelui
- doi litri supa de pui
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 75 min.

Portii: 10

Mod de preparare:
1.Intr-o oala calim in putin ulei ceapa tocata marunt. Adaugam morcovii taiati cubulete si lasam 5-10 minute amestecand continuu. Punem cartofii taiati cubulete. Completam cu supa de pui (sau apa), frunzele de rozmarin rupte de pe crenguta dupa care condimentam cu sare, piper si lasam la fiert pana cand morcovii si cartofii devin moi.
2.Dupa ce s-au fiert luam oala de pe aragaz. Dam cu un blender pana cand compozitia devine cremoasa. Treptat incorporam smantana si preparatul este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu