marți, 24 noiembrie 2015

Piept de pui cu legume

Advertisement

Buget: 18 lei

Ingrediente:
- 300 g fasole verde fideluta
- 200 g morcovi
- 2 ardei
- 2 cepe
- 250 g mazare
- 500 g piept de pui
- boia dulce
- oregano
- o lingurita zahar
- sare
- piper.

Portii: 4

Timp de preparare: aprox. 70 min.
  
Mod de preparare:
1.Intr-un vas/oala cu apa punem fasolea, morcovii, mazarea si le fierbem timp de 30-40 minute.
2.Taiem pieptul de pui fasii si condimentam cu boia, sare, zahar si piper. Prajim puiul intr-o tigaie pana se patrunde si se rumeneste frumos.
3.Curatam ceapa si ardeiul, taiem fasii subtiri si calim in ulei. Amestecam ceapa si ardeiul cu restul legumelor fierte. Condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.
4.Servim preparatul pe o farfurie cu legumele asezate primele iar deasupra pieptul de pui. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu