Advertisement
Buget: 24
Ingrediente:
- 800 g piept de pui
(file sau intreg)
- 500 g spanac
- 100 g cascaval
- 2 catei usturoi
- un ou
- 8 linguri pesmet
- 2 linguri ulei
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 45 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Spalam bine pieptul de pui si il taie file medii (daca
pieptul este intreg si nu file) si
condimentam. Curatam spanacul, il spalam ,oparim in apa clocotita cu
sare, dupa care se il scurgem de excesul de apa si il stoarcem bine.
2.Tocam usturoiul si taiem cascavalul in cubulete mici.
Amestecam usturoiul cu cascavalul taiat, cu spanacul si condimentam bine cu
sare si piper. Umplem file-urile cu mix-ul obtinut, dupa care rulam si se prindem
cu scobitori.
3.Cordon bleu-urile pe care le obtinem le dam prin oul batut,
pesmet apoi le prajim pana se rumenesc bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu