luni, 30 noiembrie 2015

Cordon bleu cu spanac si cascaval

Advertisement

Buget: 24

Ingrediente:
 - 800 g piept de pui (file sau intreg)
 - 500 g spanac
 - 100 g cascaval
 - 2 catei usturoi
 - un ou
 - 8 linguri pesmet
 - 2 linguri ulei
 - sare
 - piper.

Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Spalam bine pieptul de pui si il taie file medii (daca pieptul este intreg si nu file) si  condimentam. Curatam spanacul, il spalam ,oparim in apa clocotita cu sare, dupa care se il scurgem de excesul de apa si il stoarcem bine.
2.Tocam usturoiul si taiem cascavalul in cubulete mici. Amestecam usturoiul cu cascavalul taiat, cu spanacul si condimentam bine cu sare si piper. Umplem file-urile cu mix-ul obtinut, dupa care rulam si se prindem cu scobitori.
3.Cordon bleu-urile pe care le obtinem le dam prin oul batut, pesmet apoi le prajim pana se rumenesc bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu