marți, 1 decembrie 2015

Cartofi umpluti cu cascaval si bacon

Advertisement

Buget: 21 lei

Ingrediente:
- 8 cartofi medii
- 250 g cascaval
- 300 g bacon
- 100 g unt
- cimbru uscat
- busuioc uscat
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 120 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert curatam de coaja, taiem in doua (pe lungime) si le scoatem miezul din fiecare cu o lingura.
2.Intr-un castron calim baconul in sucul sau propriu aproximativ 3 minute.
Separat dam cascavalul prin razatoarea mica. Amestecam cele doua ingrediente impreuna cu sare, piper si le punem intr-un bol.
3.Incingem cuptorul. Asezam cartofii (cu untul deasupra pe fiecare) intr-o tava. Lasam  pana se rumenesc putin iar apoi completam cu baconul si cascavalul deasupra. Ramane la cuptor inca 20 minute.
4.Servim preparatul cu busuiocul si cimbrul presarat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu