vineri, 4 decembrie 2015

Aperitiv taranesc

Advertisement

Buget: 20 lei

Ingrediente:
- 4 oua
- 4 chifle
- un carnat
- 250 g bacon
- 150 ml smantana
- doua cepe rosii
- 50 g unt
- 2 cartofi fierti
- 200g cascaval
- sare
- piper.

Timp de preparare total:  aprox. 50 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Curatam ceapa, taiem solzisori si o calim in unt. Lasam timp de 5 minute si apoi adaugam carnatul si baconul. Mai asteptam putin pana se rumesc putin dupa care luam de pe foc si lasam sa se racoreasca.
2.Separat batem ouale cu sare si piper. Completam cu smantana si cascavalul ras. Curatam cartofii fierti de coaja si ii taiem rondele.
3.Taiem in jumatati chiflele si le punem intr-o tava. Asezam in straturi urmatoarele: rondelele de cartofi, carnatul, baconul, ceapa si ultimul strat compozitia de ou.
4.Bagam la cuptor pentru 20-30 minute. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu