marți, 15 decembrie 2015

Rulada de porc cu ierburi aromate

Advertisement

Buget: 29 lei

Ingrediente:
- 1 kg muschi de porc
- doua bucatele usturoi
- o jumatate legatura marar
- o jumatate legatura busuioc
- zeama de la o lamaie
- cimbru
- rozmarin
- oregano
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox 140 min.

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Curatam muschiul de pielita, il spalam foarte bine si punem la scurs intr-o sita. Transam carnea pe jumatate (in lungime) si o batem ca pe snitele.
2.Curatam usturoiul si il zdrobim. Spalam bine mararul, busuiocul si il taiem foarte marunt.
3.Intr-un bol adaugam zeama de lamaie, uleiul de masline, verdeata (nu toata, mai pastram un sfert din compozitie), usturoiul, sare, piper si amestecam bine.
4.Intindem pasta astfel obtinuta pe muschi, il rulam si prindem in scobitori. Punem rulada la rece timp de 45 min.
5.Incingem cuptorul iar intr-o tava unsa cu putin ulei adaugam muschiul. Stropim cu putin ulei si punem verdeata ramasa peste. Completam cu putina apa si lasam la cuptor circa 1h si 20 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu