marți, 29 decembrie 2015

Limba de porc cu sos rosu

Advertisement

Buget: 17 lei

Ingrediente:
- 1 kg limba de porc
- 1 bucata praz
- 500 g sos de rosii
- 3 morcovi
- o ceapa
- 50 g unt
- 5-6 castraveti murati
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 120 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Spalam bine si curatam limba de pielita. Intr-o oala fierbem limba timp de o ora. Dupa ce s-a fiert o taiem felii.
2.Pregatim legumele: taiem ceapa marunt, morcovii si prazul rondele. Intr-un vas calim in unt ceapa, morcovii prazul 5 minute. Adaugam sosul de rosii, condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba inca 5 minute dupa care luam vasul de pe foc.
3.Intr-o tava sau vas termorezistent punem limba iar peste turnam sosul. Bagam la cuptor aproximativ 30 de minute.
4.Servim preparatul cu castravetii murati taiati bucatele deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu