marți, 15 martie 2016

Bruschete cu ciuperci la cuptor si parmezan

Advertisement

O reteta banala, la prima vedere, dar care va v-a surprinde in mod deosebit.

Buget: 6 lei

Ingrediente:
- 8 ciuperci champignon mai mari
- 2-3 bucatele usturoi
- 4 felii paine
- unt
- parmezan
- cateva frunze patrunjel
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 25 min.

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Spalam bine ciupercile, le curatam si condimentam cu sare si piper.
2.Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam ciupercile cu ‘’palaria’’ in jos si le stropim cu putin ulei de masline. Bagam la cuptor pentru circa 15 minute.
3.Prajim feliile de paine si le frecam cu usturoi apoi cu unt. Punem ciupercile taiate feliute pe paine si parmezan. Ornam cu patrunjelul taiat marunt deasupra.
4.Servim preparatul cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu