luni, 14 martie 2016

Crap cu rosii, ciuperci si verdeata

Advertisement
Un preparat rapid, economic si sanatos.

Buget: 28 lei

Ingrediente:
- un crap (1 kg sau 1 kg jumatate)
- 5 rosii
- 5 ciuperci mari champignon
- doua cepe albe
- ulei de masline extravirgin
- o lamaie
- cateva felii lime (pentru decor)
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 50 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1. Curatam, evisceram pestele si il stergem cu un prosop de bucatarie.
2.Preparam legumele: taiem rosiile felii, cepele bucatele si ciupercile felii.
3.Intr-o tava/vas termorezistent tapetat cu ulei de masline asezam in straturi dupa cum urmeaza: ceapa, ciupercile, rosiile, pestele condimentat bine si putin patrunjel. Stropim pestele cu zeama de la ½ lamaie, iar feliile de la cealalta jumatate le introducem in peste.
4.Lasam la cuptor timp de circa 30 minute iar inainte cu 5 minute de a scoate preparatul adaugam deasupra si restul de patrunjel ramas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu