sâmbătă, 18 februarie 2017

Tocanita de pui cu cartofi dulci

Advertisement

Buget: 38 lei

Ingrediente:
- 6 buc. pulpe superioare pui cu os
- 3-4 cartofi dulci mari                    
- 2 conserve rosii taiate cuburi                  
- un tub concentrat pasta tomate                        
- o crenguta rozmarin (sau uscat)    
- doi catei usturoi                                  
- 200 g bacon                                    
- un chilli mare                                         
- 3 ciuperci brune                               
- o mana masline fara samburi                     
- ulei de masline extravirgin                   
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 100 min.

Portii: 6

Mod de preparare:
1.Intr-o oala incapatoare cu ulei de masline calim bacon-ul taiat marunt impreuna cu usturoiul taiat marunt si rozmarinul.
2.Adaugam pulpele fara piele, cartofii taiati rondele mari (circa 2 cm. grosime), conservele, pasta de tomate, chilli, ciupercile spalate si taiate rondele si maslinele. Lasam 5 minute.
3.Preincalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Transferam oala in cuptor pentru circa o ora (pana cand carnea si legumele sunt gatite).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu