Advertisement
Buget:
38 lei
Ingrediente:
-
6 buc. pulpe superioare pui cu os
-
3-4 cartofi dulci mari
-
2 conserve rosii taiate cuburi
-
un tub concentrat pasta tomate
-
o crenguta rozmarin (sau uscat)
-
doi catei usturoi
-
200 g bacon
-
un chilli mare
-
3 ciuperci brune
-
o mana masline fara samburi
-
ulei de masline extravirgin
-
sare
-
piper.
Timp de preparare total: aprox. 100 min.
Portii: 6
Mod de preparare:
1.Intr-o
oala incapatoare cu ulei de masline calim bacon-ul taiat marunt impreuna cu
usturoiul taiat marunt si rozmarinul.
2.Adaugam
pulpele fara piele, cartofii taiati rondele mari (circa 2 cm. grosime),
conservele, pasta de tomate, chilli, ciupercile spalate si taiate rondele si
maslinele. Lasam 5 minute.
3.Preincalzim
cuptorul la 200 grade Celsius. Transferam oala in cuptor pentru circa o ora (pana
cand carnea si legumele sunt gatite).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu