Advertisement
Buget: 19 lei
Ingrediente:
- 300-400 g piept de curcan
- 200 g paine (cu mai multa
coaja)
- 2 catei de usturoi
- 3 fire ceapa verde
- un ardei gras rosu
- doua rosii mai mari
- o salata creata
- boia iute sau piper cayenne
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper proaspat macinat.
Timp de preparare total: aprox. 30 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Preparam carnea de curcan:
spalam bine pieptul si il taiem in bucati medii. Intr-o tigaie incinsa cu ulei
de masline calim curcanul pana cand isi schimba
culoarea (3-5 minute). Condimentam cu sare, piper si gatim carnea pana ce scade
apa.
Dupa ce pieptul incepe sa se
rumeneasca adaugam boiaua iute iar dupa un minut luam tigaia de pe foc.
2.Pregatim legumele: Curatam
si taiem ceapa rondele, ardeiul si rosiile cubulete, salata rupta in bucati.
Condimentam cu sare si piper.
3.Taiem painea in cubulete.
Intr-o alta tigaie sau aceeasi (spalata si uscata) punem paine, ulei de masline
si usturoiul razuit deasupra. Lasam circa 10 minute pana cand se rumenesc bine.
Le scoatem pe o farfurie.
4.Intr-un bol incapator
asezam legumele pieptul, stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si
piper.
5.Servim salata impreuna cu
crutoanele (le-am pus separat pentru ca se inmoaie daca se adauga direct in
salata).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu