Advertisement
Buget: 21 lei
Ingrediente:
- 400 g pulpa superioara de
curcan dezosata portionata (cubulete)
- 2-3 fire telina
- cimbru uscat sau proaspat
- 4-5 cartofi medii
- 3-4 cepe albe mari
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper proaspat macinat.
Timp de preparare total: aprox. 120 min.
Portii: 3-4
Preparare:
1.Intr-o tigaie incinsa cu
ulei de masline punem carnea, telina taiata rondele si condimentam cu sare,
piper.
Gatim pana cand carnea isi
schimba culoarea si adaugam o jumatate cana apa. Acoperim cu un capac si lasam
sa fiarba
pana cand carnea devine
moale. Daca mai e nevoie adaugam apa.
2.Preincalzim
cuptorul.Curatam cartofii si cepele. Le portionam in patru. Intr-o tava
tapetata cu hartie de copt asezam legumele si le condimentam cu sare si piper.
Stropim cu putin ulei de masline si introducem la cuptor. Lasam 20-30 de
minute.
3.Servim curcanul impreuna cu
legume coapte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu