Advertisement
Buget: 16 lei
Ingrediente:
-
500-600 g cotlet de porc (eu am folosit cu os)
- 3 cepe
mari
- 1-2
crengute rozmarin
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper
proaspat macinat
- cimbru
uscat sau prospat
-
paprika.
Timp de preparare total: aprox. 95 minute
Portii: 3-4
Mod de preparare:
1.Pregatim
carnea: spalam bine cotletul, taiem osul de pe carne dupa care portionam carnea
in bucati medii. Taiem cepele in bucati medii.
2.Intr-o
tigaie incapatoare sau oala, incinsa cu ulei de masline, calim bine ceapa.
Adaugam porcul si apa cat sa acopere carnea. Dupa ce apa a scazut condimentam
cu sare, piper, frunzele de rozmarin taiate marunt, cimbru, sare si piper. Mai
completam cu apa pana cand carnea se fragezeste. Cand apa a scazut la jumatate
si carnea e moale adaugam paprika din belsug, condimentam daca mai e cazul si
mai lasam cateva minute.
3.Preparam
mamaliga.
4.Servim
friptura impreuna cu mamaliga.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu