joi, 23 iunie 2016

Rulada de miel gatit lent cu legume coapte

Advertisement

Buget: 30 lei

Ingrediente:
- 600-700 piept de miel
- 3-4 crengute rozmarin
- 6-7 catei usturoi
- 500 g morcovi
- 300 g sfecla rosie (am folosit conserva bucati)
- 3 cepe
- sare
- ulei de floarea soarelui
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 180 min.

Portii: 2-3

Mod de preparare:
1.Taiem pieptul transversal in felii subtiri de circa un centimetru. Condimentam bine cu sare, piper, frunzele de la jumatatea cantitatii de rozmarin, usturoiul dat prin razatoare (si masam bine carnea). Apoi rulam frumos bucatile de carne si il prindem cu ata alimentara.
2.Incingem cuptorul. Intr-o tava cu o hartie de copt asezam mielul in centru, restul rozmarinului deasupra iar de jur imprejur legume curatate (fara a fi taiate). Punem 50 ml apa si peste carne putin ulei. Lasam la cuptor circa 2- 2 ore jumatate, timp in care intoarcem mielul si legumele pentru a se gati uniform. Scoatem legumele afara dupa ce s-au gatit si lasam doar carnea.
3.Servim carnea feliata alaturi de legumele coapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu