Advertisement
Buget: 30 lei
Ingrediente:
- 600-700 piept de miel
- 3-4 crengute rozmarin
- 6-7 catei usturoi
- 500 g morcovi
- 300 g sfecla rosie (am folosit conserva bucati)
- 3 cepe
- sare
- ulei de floarea soarelui
- piper.
Timp de
preparare total: aprox. 180 min.
Portii: 2-3
Mod de
preparare:
1.Taiem pieptul transversal in felii subtiri de
circa un centimetru. Condimentam bine cu sare, piper, frunzele de la jumatatea
cantitatii de rozmarin, usturoiul dat prin razatoare (si masam bine carnea).
Apoi rulam frumos bucatile de carne si il prindem cu ata alimentara.
2.Incingem cuptorul. Intr-o tava cu o hartie de
copt asezam mielul in centru, restul rozmarinului deasupra iar de jur imprejur
legume curatate (fara a fi taiate). Punem 50 ml apa si peste carne putin ulei. Lasam
la cuptor circa 2- 2 ore jumatate, timp in care intoarcem mielul si legumele
pentru a se gati uniform. Scoatem legumele afara dupa ce s-au gatit si lasam
doar carnea.
3.Servim carnea feliata alaturi de legumele
coapte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu