Advertisement
Buget: 26 lei
Ingrediente:
- 400 g
piept de curcan
- 200 g
jambon (optional bacon)
- cateva
frunze salvie
- 150 g
salata asortata (rucola, spanac, kale,etc)
- ulei
de floarea soarelui
- sare
- piper
proaspat macinat.
Timp de preparare total: aprox. 60 min.
Portii: 3-4
Mod de preparare:
1.Curatam
cartofii si ii taiem in bucati mai mici. Incingem cuptorul. Intr-o tava sau vas
termorezistent asezam cartofii, condimentam bine cu sare si pieper. Lasam circa
30-40 minute.
2.Taiem
carnea de curcan in bucati medii egale. Jambonul il feliem subtire (in cazul in
care e bucata mai mare).
3.Condimentam
pieptul cu sare, piper si “lipim” cate o frunza de salvie sau doua pe fiecare
bucata. Infasuram carnea de curcan cu jambonul, condimentam jambonul (daca mai
este nevoie) si prindem cu scobitori sau ata alimentara.
4.Intr-o
tigaie incinsa cu ulei prajim carnea pana cand se rumeneste frumos deasupra si
se patrunde in interior.
5.Servim
carnea impreuna cu cartofii si salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu