Advertisement
Buget: 24 lei
Ingrediente:
- 2 piept
de pui (medii)
- 6-8
rosii cherry
- 50-60
g mozzarella
- cateva
frunze busuioc proaspat
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 50 minute
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Pregatim
puiul: dezosam pieptul (obtinand in total patru bucati), spalam si stergem cu
un prosop de bucatarie. Condimentam carnea cu sare si piper. Facem cate un ‘‘buzunar’’
in fiecare bucata de piept si condimentam inauntru.
2.Pregatim
compozitia. Spalam rosiile cherry si le taiem in patru. Mozzarella o taiem
felii mici iar busuiocul il maruntim.
3.Umplem
fiecare ’’buzunar’’ cu aceasta compozitie si il inchidem cu scobitori.
4.Intr-o
tigaie cu ulei de masline prajim pieptul de pui timp de circa 5-8 minute pe
fiecare parte.
5.Scoatem
carnea pe o farfurie sa se odihneasca.
6.Putem
servi pieptul alaturi de legume fierte sau la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu