luni, 21 noiembrie 2016

Piept de pui umplut cu mozzarella, rosii cherry si busuioc

Advertisement

Buget: 24 lei

Ingrediente:
- 2 piept de pui (medii)
- 6-8 rosii cherry          
- 50-60 g mozzarella        
- cateva frunze busuioc proaspat
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 50 minute

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Pregatim puiul: dezosam pieptul (obtinand in total patru bucati), spalam si stergem cu un prosop de bucatarie. Condimentam carnea cu sare si piper. Facem cate un ‘‘buzunar’’ in fiecare bucata de piept si condimentam inauntru.
2.Pregatim compozitia. Spalam rosiile cherry si le taiem in patru. Mozzarella o taiem felii mici iar busuiocul il maruntim.
3.Umplem fiecare ’’buzunar’’ cu aceasta compozitie si il inchidem cu scobitori.
4.Intr-o tigaie cu ulei de masline prajim pieptul de pui timp de circa 5-8 minute pe fiecare parte.
5.Scoatem carnea pe o farfurie sa se odihneasca.
6.Putem servi pieptul alaturi de legume fierte sau la cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu