vineri, 2 decembrie 2016

Cod file cu sos de tomate la cuptor

Advertisement

Buget: 22 lei

Ingrediente:
- 450 g cod file congelat
- o mana masline decojite
- 200 g rosii cherry                         
- 250 g pasta de tomate
- doua cepe rosii            
- doi ardei kapia               
- ½ legatura busuioc (sau uscat)
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 65 minute

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Pregatim legumele: Spalam si crestam putin rosiile cherry, taiem ardeii cubulete iar cepele taiate in patru.
2.Spalam pestele si il condimentam cu sare si piper.
3.Preincalzim cuptorul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem legumele, busuiocul taiat marunt si lasam timp de circa 15 minute pana cand legumele se rumenesc frumos. Adaugam pasta de tomate si pestele, condimentam bine si mai asteptam inca 15 minute pana ce aromele se intrepatrund si pestele s-a gatit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu