Advertisement
Buget: 22 lei
Ingrediente:
- 450 g
cod file congelat
- o mana
masline decojite
- 200 g
rosii cherry
- 250 g
pasta de tomate
- doua
cepe rosii
- doi
ardei kapia
- ½ legatura
busuioc (sau uscat)
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 65 minute
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Pregatim
legumele: Spalam si crestam putin rosiile cherry, taiem ardeii cubulete iar
cepele taiate in patru.
2.Spalam
pestele si il condimentam cu sare si piper.
3.Preincalzim
cuptorul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem legumele, busuiocul
taiat marunt si lasam timp de circa 15 minute pana cand legumele se rumenesc
frumos. Adaugam pasta de tomate si pestele, condimentam bine si mai asteptam
inca 15 minute pana ce aromele se intrepatrund si pestele s-a gatit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu