Advertisement
Buget: 32 lei
Ingrediente:
- 400 g
spaghete
- 5
ciuperci champignon mari
- 200 g
pancetta
- 150 g
smantana (15% grasime)
- 50 g
parmezan
- o
ceapa rosie mare
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 40 minute
Portii: 4-5
Mod de preparare:
1.Intr-o
tigaie calim ceapa rosie taiata marunt la foc mediu. Punem pancetta taiata
cubulete si asteptam sa se rumeneasca frumos.
2.Intr-o
oala cu putin ulei fierbem pastele conform instructiunilor si le scurgem intr-o
sita de excesul de apa.
3.Adaugam
in tigaie ciupercile spalate in prealabil si taiate felii. Gatim pana cand
scade apa lasata de ciuperci. Condimentam cu sare si piper. Apoi luam tigaia de
pe foc, lasam sa se raceasca putin, dupa care completam cu smantana si
amestecam bine.
4.Servim
alaturi de paste cu parmezan razuit deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu