Advertisement
Buget: 28 lei
Ingrediente:
- 400 g
muschi vita
- 250
sparanghel
- 100 g
branza feta
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare total: approx. 35 min.
Portii: 2-3
Mod de preparare:
1.Spalam
bine carnea si o taiem in bucati subtiri (circa un centimetru grosime).
Indepartam (curatam) scoarta de pe tulpini.
2.Intr-o
tigaie asezam carnea, putina apa si o lingura de ulei. Lasam la fiert, la foc
mic pana cand scade apa lasata de carne.
3.Condimentam
carnea bine cu sare si piper. Adaugam sparanghelul spalat si acoperim tigaia cu
un capac. Asteptam aproximativ 15 minute, pana cand sparanghelul s-a inmuiat si
calit iar carnea s-a patruns.
4.Inainte
de 3 minute inainte de a trage tigaia de pe foc, completam cu branza feta faramitata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu