luni, 13 iunie 2016

Vita la tigaie cu sparanghel si feta

Advertisement

Buget: 28 lei

Ingrediente:
- 400 g muschi vita
- 250 sparanghel 
- 100 g branza feta
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total:  approx. 35 min.

Portii: 2-3

Mod de preparare:
1.Spalam bine carnea si o taiem in bucati subtiri (circa un centimetru grosime). Indepartam (curatam) scoarta de pe tulpini.
2.Intr-o tigaie asezam carnea, putina apa si o lingura de ulei. Lasam la fiert, la foc mic pana cand scade apa lasata de carne.
3.Condimentam carnea bine cu sare si piper. Adaugam sparanghelul spalat si acoperim tigaia cu un capac. Asteptam aproximativ 15 minute, pana cand sparanghelul s-a inmuiat si calit iar carnea s-a patruns.
4.Inainte de 3 minute inainte de a trage tigaia de pe foc, completam cu branza feta faramitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu