Advertisement
Va prezint o reteta foarte sanatoasa
prin prisma calitatii ingredientelor folosite. O recomand cu placere.
Buget: 29 lei
Ingrediente:
- 500 g sparanghel
- 6 oua medii
- 100 g bacon
- cimbru
- 200 g branza de capra (optional feta)
- un catel usturoi
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper proaspat macinat.
Timp
de preparare total: aprox. 45 minute
Portii: 3-4
Mod
de preparare:
1.Curatam sparanghelul si il dam
printr-un jet de apa rece. Taiem in bucati de circa 3-4 cm fiecare tulpina.
2.Batem bine ouale intr-un bol impreuna
cu un sfert din branza zdrobita, sare si piper dupa gust.
3.Intr-o tigaie incinsa cu ulei de
masline calim baconul taiat bucatele pana capata o culoare inchisa si scade apa
lasata. Adaugam usturoiul maruntit (sau dat prin razatoare), sparanghelul si
lasam pana cand acesta devine mai moale. Continuam cu ouale batute pe care le
distribuim uniform in tigaie si restul de branza faramitata. Condimentam cu
putin piper.
4.Incingem cuptorul. Asezam tigaia in
cuptor si asteptam 5 minute pana cand sparanghelul devine fraged si ouale
gatite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu