Advertisement
Buget: 18 lei
Ingrediente:
- un kg
cartofi
- doua
cepe albe
- 500 g
carne tocata vita
- 500 g
morcovi
- 3
linguri sos hrean
- 2-3
linguri rozmarin uscat (sau o crenguta)
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 65 minute
Portii: 6
Mod de preparare:
1.Curatam
si taiem cartofii in patru. Intr-o oala ii fierbem cu putina sare.
2.Intr-o
tigaie incapatoare cu ulei de masline calim putin cepele taiate cublete si
morcovii cubulete. Punem carnea, condimentam cu sare, piper, rozmarin si gatim
5 minute. Dupa ce a scazut putin apa lasata de carnea tocata adaugam si sosul
de hrean. Amestecam putin si luam tigaia de pe foc.
3.Transferam
continutul din tigaie intr-o vas ceramic sau termorezistent.
4.Zdrobim
cartofii si ii adaugam uniform peste carne si legume.
5.Preincalzim
cuptorulla 120 grade Celsius. Introducem tava in cuptor si lasam aproximativ 40
de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu