Advertisement
Buget: 44 lei
Ingrediente:
- 500 g
file somon
- 25 g
unt
- 3 fire
praz
- un
chilli mic
- 3
catei usturoi
- o
bucatica ghimbir proaspat
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 35 de minute
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Intr-o
tigaie topim untul si calim prazul taiat felii medii la foc mediu pana cand acesta
se inmoaie putin. Condimentam cu putina sare si piper.
2.Preparam
un dressing : intr-un bol adaugam chilli, usturoiul, ghimbirul (toate taiate
marunt) si putin ulei de masline. Amestecam putin pentru ca aromele sa se
intrepatrunda.
3.Preincalzim
cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam
prazul iar peste somonul. Punem dressing-ul peste somon si condimentam cu sare, piper si stropim cu ulei de masline.
4.Introducem
tava la cuptor si lasam 20-25 de minute pana cand pestele s-a gatit.
5.Putem
servi impreuna cu ridichi taiate marunt si patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu