Advertisement
Buget: 29 lei
Ingrediente:
- 1 kg
pulpe inferioare de pui (ciocanele)
- 2
dovlecei medii
- 2 cepe
rosii
- 5-6
catei usturoi
- 4-5
linguri miere
- 2
linguri rozmarin
- 2
linguri oregano
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper
proaspat macinat.
Timp de preparare total: aprox. 1 h 30 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Curatam
dovleceii de coaja si samburi. Spalam si taiem in felii de circa 2 centimetrii
grosime.
2.Spalam,
curatam si crestam pe alocuri puiul.
3.
Preincalzim cuptorul la 180 grade Celsius.
4.Intr-un
vas termorezistent asezam in straturi: dovleceii condimentati bine cu sare si
piper. Deasupra punem cepele taiate bucati, ustuoiul taiat marunt, mierea,
rozmarinul si oregano. Ultimul strat punem puiul condimentat cu sare si piper.
Stropim bine cu ulei de masline.
5.Introducem
tava la cuptor si lasam aproximativ 75 de minute pana cand puiul se rumeneste frumos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu