Advertisement
Buget: 30 lei (aproximativ 20 lei/file peste)
Ingrediente:
-
300-350 g paste (penne, spaghete, etc)
-
200-250 g file peste (cod, dorada, somon etc.)
- 3-4
file ansoa
- 3
linguri capere
- 100 g
rosii cherry
- un
ardei kapia mediu
- o
lingura ulei de masline extravirgin
Portii: 4
Mod de preparare:
1.
Fierbem pastele conform instructiunilor.
2. In
paralel, intr-o tigaie cu ulei de masline, prajim 2-3 minute file-urile ansoa
si caperele. Adaugam rosiile cherry taiate in patru, ardeiul taiat cubulete si
pestele taiat bucatele. Condimentam cu piper (sare nu mai adaugam deoarece va
fi destul de sarat din cauza file-urilor de ansoa si a caperelor), cateva
linguri apa de
la paste
si lasam circa 5 minute pana cand pestele este gatit.
3.Transferam
pastele in tigaie si amstecam usor ca aromele si ingredientele sa se
intrepatrunda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu