joi, 31 august 2017

Paste cu peste, ansoa si rosii cherry

Advertisement

Buget: 30 lei (aproximativ 20 lei/file peste)

Ingrediente:
- 300-350 g paste (penne, spaghete, etc)
- 200-250 g file peste (cod, dorada, somon etc.) 
- 3-4 file ansoa                         
- 3 linguri capere                      
- 100 g rosii cherry                      
- un ardei kapia mediu                  
- o lingura ulei de masline extravirgin  
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 30 minute.

Portii: 4

Mod de preparare:
1. Fierbem pastele conform instructiunilor.
2. In paralel, intr-o tigaie cu ulei de masline, prajim 2-3 minute file-urile ansoa si caperele. Adaugam rosiile cherry taiate in patru, ardeiul taiat cubulete si pestele taiat bucatele. Condimentam cu piper (sare nu mai adaugam deoarece va fi destul de sarat din cauza file-urilor de ansoa si a caperelor), cateva linguri apa de
la paste si lasam circa 5 minute pana cand pestele este gatit.
3.Transferam pastele in tigaie si amstecam usor ca aromele si ingredientele sa se intrepatrunda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu