Advertisement
Buget: 20 lei
Ingrediente:
- 1 kg
pulpe superioare de pui (am folosit cu os)
- 3-4
linguri curry dupa gust (am folosit un condiment din ghimbir, turmeric)
- 400 g
pasta de tomate
- 2
linguri ulei de masline
- 2 cepe
mari
- 4
catei usturoi
- cateva
frunze patrunjel
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 60 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Intr-un
vas/oala incapatoare incinsa cu ulei de masline calim ceapa taiata marunt
impreuna cu usturoiul zdrobit si taiat marunt circa 5 minute. Adaugam pasta de
tomate si curry. Lasam 3 minute pe foc mediu, apoi punem pulpele spalate bine.
Completam cu 100-200 ml apa, condimentam bine cu sare si piper. Lasam la fiert,
la foc mic aproximativ 30 minute pana cand sosul scade si carne este patrunsa.
Daca mai e nevoie mai completam cu apa.
2.Servim
impreuna cu orez fiert si patrunjel tocat marunt deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu