Advertisement
Buget: 21 lei
Ingrediente:
- 6-8
cartofi mari
- 60-70
g unt
- 40 g
parmezan
- 200 g
cheddar (se poate folosi branza la alegere)
- 1/2
legatura patrunjel
- sare
- piper.
Timp de preparare total: 60 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.
Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe lungime (la o distanta de 1 cm) iar
adancime trei sferturi.
2.Taiem
patrunjelul marunt. Intr-un vas topim untul si adaugam patrunjelul. Punem fiecare
cartof in vas si il stropim bine cu unt dupa care ii punem unul cate altul
intr-o tava cu hartie de copt.
3.Preincalzim
cuptorul la 180 grade. Introducem tava si lasam aproximativ 45 de minute (ii
intoarcem din cand in cand) pana ce cartofii se rumenesc frumos.
4.Scoatem
tava din cuptor si completam cu cheddar-ul si parmezanul (date prin razatoare)
peste fiecare cartof. Mai lasam circa 5-10 minute pana ce branza se topeste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu