Advertisement
Buget: 35 lei
Ingrediente:
- 500 g
spaghete
- 1 kg
carne tocata porc
- 2
cutii rosii pasate (2x500 g)
- 50-60
g pesmet
- o
crenguta rozmarin (se poate folosi uscat)
- 2-3
crengute oregano (se poate folosi uscat)
- 3
crengute busuioc (se poate folosi uscat)
- o
ceapa alb medie
- 50 g
parmezan
- 3
catei usturoi
- un ou
- sare
- ulei
de masline extravirgin
- piper
proaspat macinat.
Timp de preparare total: aprox. 120 minute
Portii: 6-7
Mod de preparare:
1.Pregatim
chiftelele: Intr-un bol incapator punem carnea tocata, pesmetul, rozmarinul si
oregano tocate marunt, oul, sare, piper si amestecam bine cu mainile.
Formam
chiftelele de marimea unei mingi de ping pong.
2.Fierbem
pastele si le strecuram intr-o sita.
3.Pregatim
sosul: Intr-o tigaie incapatoare incinsa cu ulei de masline calim ceapa taiata
marunt impreuna cu usturoiul cateva minute. Completam cu rosiile pasate si
condimentam cu sare, piper si busuiocul taiat marunt. Lasam sa fiarba pana cand
sosul se ingroasa. Punem chiftelele si mai lasam cateva minute.
4.Intr-o
oala mare adaugam pastele, sosul si amestecam bine.
5.Servim
preparatul cu parmezan ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu