Advertisement
Buget:
38 lei
Ingrediente:
- 1 kg
piept de pui
- 100 g
spanac proaspat/ congelat
- 50 g
branza de capra/ mozzarella (dupa preferinte)
- 200 g
bacon feliat
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 70 minute
Portii: 6
Mod de preparare:
1. Spalam
pieptii de pui bine si ii scurgem de excesul de apa cu servet de bucatarie.
Crestam puiul pe latime si il deschidem ca pe un future sau ca o carte. Exemplul
aici:
https://www.youtube.com/watch?v=yqjfQP3Mp2k
Pe un
dog asezam fiecare piept, acoperindu-l cu o folie de plastic si in batem putin
se se subtieze. Condimentam fiecare bucata de piept cu sare, piper si le asezam
pe o farfurie mare.
2. Pregatim
spanacul: Spalam bine spanacul si il taiem marunt.
3. Pe
fiecare piept punem o bucata de branza intinsa cat de mult se poate dupa care punem spanac uniform. Incepem sa rulam bine fiecare piept de pui. Invelim
bine fiecare rulada de pui cu feliile de bacon, incercand sa nu lasam pieptul
prea mult la vedere pentru a fi fraged dupa coacere.
5. Preincalzim
cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-o tava sau vas termorezistent acoperit cu
hartie de copt asezam ruladele si lasam la cuptor circa 40-50 de minute.
6.Putem
servi carnea cu legume dupa alegere la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu