joi, 25 februarie 2016

Spaghete cu ton, ansoa si rucola

Advertisement

Buget: 16 lei

Ingrediente:
- 400 g spaghete integrale
- 4 file-uri ansoa
- o mana buna de rucola
- 4 bucatele usturoi
- ½ ardei iute sau mai mult (dupa preferinte)
- 5-6 rosii cherry
- o lingura capere murate
- o conserva ton de buna calitate
- sucul de la ½ lamaie
- ulei de masline extravirgin
- sare.

Timp de preparare total: aprox 45 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Punem pastele la fiert in apa cu sare.
2.Intre timp, pe un blat de bucatarie, taiem usturoiul bucatele, rosiile in patru iar file-urile de ansoa le maruntim.
3.Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline calim 3-5 minute toate aceste ingredient mentionate mai sus. Adaugam caperele si amestecam bine.
4.Completam cu pastele scurse intr-o sita dupa care amestecam. Mai punem o cana din apa in care s-au fiert pastele, rucola, tonul si condimentam cu sare.
5.La final stropim cu sucul de lamiae, amestecam ca aromele sa se distribuie uniform si preparatul este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu