marți, 9 februarie 2016

Paste cu piept de pui si ciuperci

Advertisement

Buget: 23 lei

Ingrediente:
- 400 g piept de pui
- 500 g ciuperci champignon
- 400 g paste
- 50 g unt
- o ceapa
- un catel usturoi
- 200 ml vin
- 4 linguri parmezan
- o crenguta cimbru
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 75 min.

Portii: 3-4

Mod de preparare:
1.Fierbem ciupercile intr-un vas, pastele intr-un alt vas si scurgem intr-o sita.
2. Intr-o tigaie, incapatoare, calim ceapa in unt, adaugam pieptul taiat bucati, condimentam bine cu sare, piper si lasam pe foc pana isi schimba culoarea. Completam cu ciupercile taiate feliute, usturoiul zdrobit (lasat in coaja), vinul si cimbrul. Asteptam pana cand alcoolul din vin se evapora.
3.Pe farfurii aranjam in ordinea urmatoare: pastele, puiul iar deasupra presaram parmezan.
4.Servim preparatul cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu