miercuri, 24 februarie 2016

Cartofi noi inveliti in kaizer cu sos de usturoi

Advertisement

Buget: 13 lei

Ingrediente:
- 500 cartofi noi mai mici
- 250 g kaiser
- 300 g iaurt
- 2-3 catei usturoi
- 2-3 picaturi otet
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- sare
- ulei de floarea soarelui.

Timp de preparare total: aprox . 90 min.

Portii: 2-3

Mod de preparare:
1.Spalam bine cartofii. Intr-o oala ii fierbem pe jumatate in apa cu sare.
2.Decojim cartofii iar kaizer-ul il taiem putin mai gros dupa care fiecare cartof il invelim in cate o bucata de kaizer si fixam cu scobitori.
3.Prajim cartofii astfel obtinuti in uleiul de foarea soarelui pana cand se rumenesc frumos.
4.Preparam sosul: Intr-un bol amestecam bine usturoiul pisat/dat prin razatoare, uleiul de masline, otetul si sare pana devine o pasta. Treptat adaugam si iaurtul.
5.Servim cartofii cu sosul adaugat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu