sâmbătă, 8 octombrie 2016

Pui cu ghimbir, cartofi dulci si rozmarin

Advertisement

Buget: 26 lei

Ingrediente:
- 6 pulpe superioare pui
- 1.5 kg cartofi dulci
- o lingura ghimbir ras
- 3 crengute rozmarin
- doua cepe rosii mari
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 120 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Pregatim puiul: curatam si spalam carnea. O crestam in mai multe locuri pentru ca aromele sa se patrunda mai usor. Condimentam bine cu sare si piper.
2.Pregatim legumele: curatam si taiem cartofii in bucati medii iar cepele taiate in patru.
3.Preincalzim cuptorul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt adaugam: puiul, rozmarinul, cepele, cartofii, ghimbirul si stropim cu ulei de masline. Lasam la cuptor circa 90 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu