Advertisement
Buget: 18 lei
Ingrediente:
- 6 copanele
pui
- 6
felii bacon
- 10
ciuperci champignon medii
- 2-3
catei usturoi
- ulei
de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 50 minute
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Curatam
si spalam bine copanele de pui. Crestam fiecare in 2-3 locuri cu un cutit.
Condimentam carnea cu sare si piper. Zdrobim usturoiul sau il dam prin cea mai mica
razatoare dupa care masam bine carnea si introducem usturoi si in crestaturi.
2.Infasuram
puiul cu fiecare felie de bacon. Spalam ciupercile bine si le condimentam cu
sare si piper.
3.Preincalzim
cuptorul la 180 de grade. Intr-o tava tapetata cu hartie de
copt aranjam copanele, stropim cu ulei de masline iar de jur imprejur aranjam
ciupercile.
4.Lasam
la cuptor pana 20-30 minute pana cand carnea se patrunde iar ciupercile se
rumenesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu