luni, 14 martie 2016

Aripioare picante si aromate

Advertisement


Buget: 11 lei

Ingrediente:
- 12 aripioare pui
- o mana patrunjel  
- o ceapa rosie mare
- un chilli
- 2-3 bucati usturoi
- zeama de la o lime
- o lingura miere
- o lingura ghimbir
- o lingura chimin
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 60 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Intr-un bol punem urmatoarele ingrediente: aripioarele taiate fiecare in doua (condimentate cu sare, piper),  chimen, usturoi dat prin razatoare, chilli rondele (cu sau fara seminte), ghimbirul dat prin razatoare, zeama de la lime, patrunjelul taiat marunt, ceapa rondele, mierea si ulei de masline. Lasam la marinat timp de o ora la rece.
2.Aranjam aripioarele intr-o tava sau vas termorezistent si bagam la cuptor timp de 40 minute. Intre timp amestecam ingredientele pentru a se rumeni uniform.
3.Putem servi cu o salata verde sau un sos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu