Advertisement
Buget: 11
lei
Ingrediente:
- 12
aripioare pui
- o mana
patrunjel
- o ceapa
rosie mare
- un
chilli
- 2-3
bucati usturoi
- zeama
de la o lime
- o
lingura miere
- o
lingura ghimbir
- o
lingura chimin
- ulei de
masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de
preparare total: aprox. 60 min.
Portii: 4
Mod de
preparare:
1.Intr-un
bol punem urmatoarele ingrediente: aripioarele taiate fiecare in doua
(condimentate cu sare, piper), chimen, usturoi dat prin razatoare, chilli
rondele (cu sau fara seminte), ghimbirul dat prin razatoare, zeama de la lime,
patrunjelul taiat marunt, ceapa rondele, mierea si ulei de masline. Lasam la
marinat timp de o ora la rece.
2.Aranjam
aripioarele intr-o tava sau vas termorezistent si bagam la cuptor timp de 40
minute. Intre timp amestecam ingredientele pentru a se rumeni uniform.
3.Putem
servi cu o salata verde sau un sos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu