Advertisement
O reteta
banala, la prima vedere, dar care va v-a surprinde in mod deosebit.
Buget: 6
lei
Ingrediente:
- 8
ciuperci champignon mai mari
- 2-3
bucatele usturoi
- 4 felii
paine
- unt
-
parmezan
- cateva frunze
patrunjel
- ulei de
masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de
preparare total: aprox. 25 min.
Portii: 2
Mod de
preparare:
1.Spalam
bine ciupercile, le curatam si condimentam cu sare si piper.
2.Intr-o
tava unsa cu ulei de masline asezam ciupercile cu ‘’palaria’’ in jos si le
stropim cu putin ulei de masline. Bagam la cuptor pentru circa 15 minute.
3.Prajim
feliile de paine si le frecam cu usturoi apoi cu unt. Punem ciupercile taiate
feliute pe paine si parmezan. Ornam cu patrunjelul taiat marunt deasupra.
4.Servim
preparatul cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu