Advertisement
Buget: 12 lei
Ingrediente:
- 500-600 g carne de porc (pulpa,
muschi)
- 200 ml vin rosu demisec
- 2-3 crengute rozmarin (se poate
folosi si uscat)
- doua cepe
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox. 70 min.
Timp
de asteptare: 60 min.
Portii:
2-3
Mod
de preparare:
1.Spalam bine carnea si o stergem de
excesul de apa cu un prosop de bucatarie.
2.Pregatim o marinata: Intr-un bol
incapator punem carnea, cepele taiate marunt, rozmarinul rupt de pe crengute
taiat marunt, vinul si acoperim cu un capac sau o folie alimentara. Lasam la
rece timp de o ora.
3.Preincalzim cuptorul.
4.Intr-o tava/vas termorezistent asezam
carne cu marinata si bagam la cuptor pentru circa o ora. In acest timp
intoarcem carnea ca sa se patrunda uniform.
Mentiuni:
Putem servi carnea cu orez, cartofi copti sau legume (fierte, la tigaie).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu