Advertisement
Un
preparat rapid, economic si sanatos.
Buget: 28
lei
Ingrediente:
- un crap
(1 kg sau 1 kg jumatate)
- 5 rosii
- 5
ciuperci mari champignon
- doua
cepe albe
- ulei de
masline extravirgin
- o
lamaie
- cateva
felii lime (pentru decor)
- sare
- piper.
Timp de
preparare total: aprox. 50 min.
Portii: 4
Mod de
preparare:
1.
Curatam, evisceram pestele si il stergem cu un prosop de bucatarie.
2.Preparam
legumele: taiem rosiile felii, cepele bucatele si ciupercile felii.
3.Intr-o
tava/vas termorezistent tapetat cu ulei de masline asezam in straturi dupa cum
urmeaza: ceapa, ciupercile, rosiile, pestele condimentat bine si putin
patrunjel. Stropim pestele cu zeama de la ½ lamaie, iar feliile de la cealalta
jumatate le introducem in peste.
4.Lasam
la cuptor timp de circa 30 minute iar inainte cu 5 minute de a scoate
preparatul adaugam deasupra si restul de patrunjel ramas.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu