Advertisement
sursa imaginii:
pinterest.com
Buget: 15
lei
Ingrediente:
- 10
banane
-
aluat/foietaj
- un fir
vanilie
- 100 g
unt
- 150 g
zahar brun.
Timp de
preparare total: aprox. 55 min.
Portii: 4
Mod de
preparare:
1.Intr-un
vas/tigaie aranjam untul taiat felii incat sa acopere partea de jos.
2.Completam
cu zaharul brun presarat peste unt si firul de vanilie ‚stors’ de esenta pe
zahar.
3.In
continuare taiem bananele in bucati de circa 4-5 cm si le introducem in unt,
una langa alta.
4.Acoperim
bananele si partile laterale cu aluatul dupa care lasam la foc mic timp de
10-15 minute (dupa preferinte) pentru a se carameliza frumos.
5.Rasturnam
preparatul intr-o tava de copt (cu bananele caramelizate in sus) si introducem
la cuptor timp de 20-25 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu