Advertisement
Buget: 22 lei
Ingrediente:
- 6 pulpe superioare pui
- doua cepe mari rosii
- 3-4 bucatele usturoi
- doua lingurite zahar
brun
- 20 ml sos soia
- doua lime
- salata verde, creata,
rucoala (dupa preferinte)
- ulei de masline
- sare
- piper.
Timp de preparare total: aprox 75 min.
Portii: 2-3
Mod de preparare:
1.Preparam o marinata
din ceapa taiata rondele, usturoiul zdrobit (taiat feliute), ulei de masline,
sare, piper si lasam 10-15 minute pentru ca puiul sa preia aromele.
2.Intr-o tigaie
incapatoare, incinsa cu ulei de masline, rumenim bine puiul 5-8 minute, apoi
turnam marinata peste.
3.Preparam un sos din
sosul de soia, zeama de la o lime, zaharul, putina apa si amestecam bine. Punem
sosul uniform peste carne, acoperim cu un capac si asteptam 30-40 minute. Puiul
trebuie sa se patrunda, sa prinda o culoare inchisa si sosul sa scada.
4.Servim cu salata
stropita cu un dressing din sucul de la cealalta lime, doi stropi otet, ulei de
masline si sare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu