Advertisement
Buget: 19 lei
Ingrediente:
- un pachet foietaj (450 g)
- 500 g piept de pui
- un ardei gras rosu
- o ceapa rosie mare
- 200 g fasole neagra boabe la borcan
- 150 g mozzarella
- coriandru boabe
- chimin
- ½ legatura patrunjel verde
- un ou
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 90 min.
Portii:
4-5
Mod
de preparare:
1.Taiem pipetul de pui bucatele si il
condimentam bine cu sare si piper. Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline
calim carnea asezonata cu coriandru si chimin (zrdobite intr-un mojar). Punem
ceapa, ardeiul, taiate marunt si asteptam pana cand puiul s-a patruns si
legumele au devenit mai moi. Tragem tigaia de pe foc si lasam la racit.
2.Intindem foietajul si adaugam: puiul
cu legumele, fasolea, branza taiata rondele, patrunjelul tocat marunt. Rulam
aluatul si il inchidem pe partile laterale.
3.Intr-o tava sau vas termorezistent,
uns su ulei de masline, asezam rulada si o ungem cu oul batut.
4.Dam la cuptor aproximativ 25-30
minute pana cand se rumeneste frumos si preparatul este gata. In timpul in care
se coace intepam aluatul in cateva locuri pentru a nu se desface.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu