Advertisement
Buget: 24 lei
Ingrediente:
- 500-600 g pulpe de curcan dezosate
(se poate folosi si cu os)
- o ceapa alba mare
- 3 morcovi medii
- 5 bucatele usturoi
- o radacina patrunjel
- doua cani vin rosu demisec
- doua crengute cimbru (sau uscat)
- o crenguta rozmarin (sau uscat)
- 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 60 min.
Portii:
2-3
Mod
de preparare:
1.Condimentam bine curcanul cu sare si
piper. Intr-o tigaie prajim carnea timp de 8-10 minute pana cand aceasta isi
schimba culoarea. Dupa aceea scoatem carnea pe un servet de bucatarie.
2.Punem in tigaie ceapa taiata marunt,
morcovul si patrunjelul taiate bucatele. Completam cu usturoiul feliute,
cimbrul, rozmarinul si calim legumele timp de circa 5 minute. Adaugam vinul si
lasam ca alcoolul sa se evapore si sosul sa scada.
3.Preparatul este gata cand carnea este
bine patrunsa.
Mentiuni:
Servim impreuna cu ciuperci champignon fierte si scurse intr-o sita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu