Advertisement
Va propun o reteta de care va veti
indragosti pe loc si pe care veti mai dori sa o faceti cat mai curand.
Buget: 14 lei
Ingrediente:
- 8 foi lasagna
- o ceapa medie
- 3-4 bucatele usturoi
- oregano proaspat/uscat
- 3 linguri unt
- 200-300 g spanac
- 150 g ricotta
- 4 rosii coapte de casa
- o mana busuioc proaspat
- 125 g mozzarella
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 90 min.
Portii:
3
Mod
de preparare:
1.Fierbem foile de lasagna si le scoatem
pe o farfurie.
2.Intr-un vas cu ulei de masline calim
ceapa taiata marunt pana cand isi schimba culoarea. Adaugam usturoiul si
oregano (amandoua taiate cat mai marunt). Completam cu untul si lasam pana cand
se topeste. Dupa aceea punem spanacul, condimentam cu sare, piper si lasam sa
scada.
3.Intindem si aranjam foile de lasagna
(una langa alta) pe un blat de bucatarie sau pe masa foarte curata pentru a
face umplutura. Asezam un strat de spanac, unul de ricotta, sare , piper,
jumatate din cantitatea de parmezan si rulam folile.
4.Intr-un blender preparam sosul din
rosiile taiate in doua, busuiocul, sare, piper si mixam bine.
5.Intr-o tava sau vas termorezistent
punem sosul de rosii, cannelloni iar deasupra mozzarella feliute si restul de
parmezan. Dam la cuptor timp de 30-40 minute pana cand preparatul se rumeneste
frumos deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu