Advertisement
Buget: 35 lei
Ingrediente:
- 500 carne de iepure (eu am folosit
cotlet dezosat)
- 400 g spaghete integrale
- o tulpina telina
- 2-3 rosii de casa
- 2-3 morcovi medii
- o mana rozmarin proaspat
- o mana cimbru proaspat
- 50 g unt
- 100 g parmezan
- 2-3 foi de dafin
- coaja de la o portocala
- ulei de masline
- o legatura patrunjel
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 120 min.
Portii:
6
Mod
de preparare:
1.Taiem carnea bucatele si o
condimentam bine cu sare si piper. Intr-un vas incins cu ulei de masline calim
carnea pana isi schimba culoarea. Adaugam rozmarinul si cimbrul tocate fin,
morcovul bucatele, telina bucatele, foile de dafin si lasam pe foc mic pana
cand legumele se inmoaie. Intr-un alt vas cu apa fierbinte lasam 3-5 minute
rosiile dupa care le decojim si taiem in patru. Punem 2-3 cani de apa, rosiile si
lasam sa fiarba aproximativ o ora (pana cand sosul scade). Inainte cu 10 minute
sa luam de pe foc terminam cu coaja de portocala rasa, untul, jumatate din
cantitatea de parmezan si patrunjelul tocat marunt.
2.Fierbem spaghetele si le scurgem
intr-o sita.
3.Servim carnea impreuna cu pastele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu